Легендарният Красимир Балъков се включи в подписката на Инициативния комитет за

...
Легендарният Красимир Балъков се включи в подписката на Инициативния комитет за
Коментари Харесай

Красимир Балъков подкрепи Гочето за звание

Легендарният Красимир Балъков се включи в подписката на Инициативния комитет за внасяне на кандидатурата на Георги Василев за почетен жител на Велико Търново. Балъков пристигна особено в остарялата столица, с цел да постави подписа си под самодейността, оповестиха от великотърновския клуб.

" Нормално, разумно и изцяло закономерно е в тази година, когато се навършват 100 година от основаването на Етър, най-допринеслият за развиването на етърския клуб да бъде разгласен за почетен жител на Велико Търново. Георги Василев е безусловно заслужил! Неведнъж съм казвал, че той е индивидът, който (след юношеските ни години при Васил Матев) ни доизгради и построи като футболисти, стигнали до Световното състезание през 1994 година и записали най-хубавите резултати на българския народен тим. Логично е този човек, минал през толкоз триумфи на родния футбол, освен във Велико Търново, а и като цяло, да получи това справедливо самопризнание ", заяви Красимир Балъков. 

На процедура оповестеният за Футболист № 1 на ХХ век на В. Търново поддържа експерта, разгласен пък за Треньор № 1 на ХХ век в остарялата столица.

" Не познавам човек в града, който при питане не би се отзовал незабавно за реализирането на такава концепция. Десетки митове и футболни деятели се подписаха, пътувах през днешния ден от София особено с цел да се включа в подписката, тъй като би трябвало да бъде импортирана до края на януари. За Георги Василев бих подписал освен с двете си ръце, а и с двата си крайници, в случай че можех ", показа Красимир Балъков.
 Красимир Балъков разкри дали ще се кандидатира за президент на БФС
Красимир Балъков разкри дали ще се кандидатира за президент на БФС

Ето подробности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР